Η Λιμενική Αρχή Ύδρας ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ «FLYING DOLPHIN XXIX» ότι δεν επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ύδρας κατά παρέκκλιση του εγκεκριμένου δρομολογίου του από Ερμιόνη με προορισμό (Ύδρα) – Πόρο – Πειραιά.
Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου οι λόγοι της μη προσέγγισης στο λιμάνι της Ύδρας ήταν για θέματα ασφαλείας (που παρατίθενται στην από 18-8-12 επιστολή της πλοιοκτήτριας εταιρείας) σε συνδυασμό με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τη δεδομένη χρονική στιγμή στην περιοχή.
Στη συνέχεια και μετά από συνεννόηση του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με την πλοιοκτήτρια εταιρεία για την ασφαλή λειτουργία του λιμένα της Ύδρας, η πλοιοκτήτρια εταιρεία συνέχισε τα προγραμματισμένα δρομολόγιά της από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τους λιμένες Πόρου – Ύδρας – Σπετσών – Π.Χελίου και Πόρου – Ύδρας – Ερμιόνης – Σπετσών – Π.Χελίου.
Οι επιβάτες που είχαν παραμείνει στην Ύδρα εξαιτίας της μη εκτέλεσης του δρομολογίου του «FLYING DOLPHIN XXIX» και επιθυμούσαν την μετάβασή τους στους τελικούς προορισμούς τους προωθήθηκαν με το Ε/Γ-Τ/Χ «F/C 1» με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Επισκεψιμότητα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 253 guests και κανένα μέλος