Υπέρ των διαπιστώσεων για αναγκαιότητα δημιουργίας νέου κόμβου, ο οποίος θα δημιουργήσει οδική σύζευξη του ευρύτερου Πειραιά με την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και την Αττική οδό, από τους όμορους δήμους τάσσεται ο Φορέας Διαχείρισης του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού.

«Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που λαμβάνεται μία τέτοια πρωτοβουλία ούτε που το συγκεκριμένο θέμα μπαίνει στο τραπέζι του διαλόγου», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, στο οποίο έχουν αναπτυχθεί εταιρείες της ναυπηγοεπισκευής, έχει τονίσει κατ' επανάληψη την ανάγκη δημιουργίας της οδικής αυτής σύζευξης για να δοθεί λύση στα μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα, που δημιουργούνται στη Λεωφόρο Σχιστού.

Στο παρελθόν είχε προταθεί η κατασκευή τεσσάρων ανισόπεδων κόμβων και πιο συγκεκριμένα: α) στη συμβολή Λεωφ. Σχιστού και Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη, β) στην είσοδο του Διαδημοτικού Νεκροταφείου, γ) στην είσοδο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και δ) στη σύζευξη της Λεωφ. Σχιστού με την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.Επισκεψιμότητα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 50 guests και κανένα μέλος