Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, προ του απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, 60χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας – επικαθήμενο), διότι εντός του φορτίου του οχήματός του εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένοι, τρεις (03) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επιπλέον, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, προ του απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, 55χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας – επικαθήμενο), διότι εντός του φορτίου του οχήματός του εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένοι, δύο (02) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ τα χρησιμοποιηθέντα οχήματα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπών εντός Φ/Γ οχήματος σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα Πάτρας με προορισμό την Ιταλία, είχε φορτωθεί όχημα, το οποίο μετέφερε αλλοδαπούς, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων.
Ακολούθησε έλεγχος εν πλω από το πλήρωμα του πλοίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο (καρότσα), εντός του οποίου βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένοι, είκοσι ένας (21) αλλοδαποί, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν ο 42χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος, καθώς και οι προαναφερθέντες αλλοδαποί.
Οι συλληφθέντες, ύστερα από τη διενέργεια των προβλεπόμενων ιατρικών εξετάσεων, οι οποίες είχαν αρνητικά αποτελέσματα, μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και παραδόθηκαν στην οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ το χρησιμοποιηθέν φορτηγό κατασχέθηκε.

 


Επισκεψιμότητα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 260 guests και κανένα μέλος